Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ…… ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟ

«Έκοψαν» την επικοινωνία με τα σχολεία


ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr

Χωρίς κανένα τηλέφωνο μια ολόκληρη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης!! Σε περίοδο που τα σχολεία κλείνουν και τρέχει ο προγραμματισμός για τη νέα σχολική χρονιά!!

Ο λόγος για τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας , μια υπηρεσία που στην αρμοδιότητά της ανήκουν περίπου 500 Σχολικές Μονάδες (Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία) και περίπου 5.500 εκπαιδευτικοί.
Όπως μας ενημέρωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπάιδευσης Αττικής, ύστερα από ερώτημα του esos “Αιτία για τη διακοπή όλων των τηλεφωνικών γραμμών στη παραπάνω Διεύθυνση είναι το γεγονός ότι η Περιφέρεια Τοπικής Αυτοδιοίκησης -παρότι εκ του Νόμου υποχρεούται- αρνείται εδώ και πολύ καιρό να καταβάλλει, τα απαραίτητα για τη κάλυψη των λειτουργικών εξόδων των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, ποσά”:.
Μάλιστα , όπως ενημερωθήκαμε επίσης από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπάιδευσης Αττικής «η Περιφέρεια Τοπικής Αυτοδιοίκησης κωλυσιεργεί τη μίσθωση ακινήτου που ανήκει στο Μ.Τ.Π.Υ στο οποίο θα μπορούσε να στεγαστεί η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Α΄Αθήνας αντί ποσού πολύ χαμηλότερου από αυτό που ήδη καταβάλλει για την εκμίσθωση άλλου κτηρίου».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου