Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

«Αντίο Έλληνες»!

Ολα σήμερα κινούνται γύρω από τον προημιτελικό της Ελλάδας με την Γερμανία και δεν θα μπορούσε η «Bild» να μην γράψει πικρόχολο σχόλιο.«Αντίο Έλληνες! Σήμερα δεν μπορούμε να σας σώσουμε», αναφέρει.


Μετά τον κατάσκοπο – δημοσιογράφο όλα τα περιμένουμε από τους Γερμανούς και η Bild γράφει για το ματς των «8» του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βάζοντας μέσα και την πολιτική διάσταση του θέματος.
Η γερμανική εφημερίδα έχει στην ηλεκτρονική της έκδοση τον τίτλο: «Αντίο Έλληνες! Σήμερα δεν μπορούμε να σας σώσουμε! Έτσι θα γκρεμίσει ο Γιόακιμ Λεβ την άμυνα-μπετόν των Ελλήνων» και συνεχίζει: «Καταφέρατε να σωθείτε και να παραμείνετε στο ευρώ, αλλά σήμερα δεν θα σωθείτε. Ημιτελικά… ερχόμαστε και ο πρώτος τίτλος μετά το 1996 θα είναι πιο κοντά»!
Οι Γερμανοί είναι σίγουροι πως ο Φερνάντο Σάντος θα βάλει... πούλμαν στο τέρμα, αλλά τα πάντσερ δεν θα πτοηθούν: «Το έργο της Γερμανίας δεν θα είναι εύκολο. Ο Φερνάντο Σάντος θα φτιάξει ένα τείχος από μπετόν για να πέσουν πάνω του οι επιθετικοί μας, όπως αυτό με το οποίο η Τσέλσι νίκησε την Μπάγερν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ».


πηγή : gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου