Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Παρούσα η Μέρκελ στον αγώνα «των πιστωτών με τους δανειζόμενους»!

Τολμηρή απόφαση υψηλής σημασίας

Απίστευτες διαστάσεις φαίνεται να παίρνει η διαμάχη μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας επ' αφορμής του αγώνα ποδοσφαίρου της Παρασκευής.

Όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της γερμανικής καγκελαρίας, Γκέοργκ Στράιτερ, η κυρία Μέρκελ θα μεταβεί την Παρασκευή στο Γκντανσκ της Πολωνίας για τον αγώνα της Ελλάδας με τη Γερμανία, έπειτα από επίσημη πρόσκληση που της απηύθυνε ο Πολωνός πρωθυπουργός, Ντόναλντ Τουσκ.

Όπως είναι γνωστό, η κυρία Μέρκελ είχε πει αρχικά ότι δεν θα παρακολουθούσε τον αγώνα, εξαιτίας μίας συνάντησης με Ευρωπαίους ηγέτες, η οποία ωστόσο μετακινήθηκε χρονικά, επιτρέποντας έτσι στη Γερμανίδα καγκελάριο να μεταβεί στην Πολωνία.


Νωρίτερα την Τετάρτη, δημοσιογραφικές πληροφορίες από τη Γερμανία και την εφημερίδα Bild, ανέφεραν ότι η Γερμανίδα καγκελάριος, παρά την αρχική της δυσκολία να ταξιδέψει στην Πολωνία, βρισκόταν πολύ κοντά στο να αποφασίσει να μεταβεί εκεί και να παρακολουθήσει το ματς.


Την ίδια ώρα, κύκλοι της γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα διερωτώνται εάν ο Αντώνης Σαμαράς θα μεταβεί στην Πολωνία, ενώ αίσθηση προκαλεί παλαιότερη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα πως ούτως ή άλλως σκεπτόταν να πάει να δει από κοντά την Εθνική μας ομάδα!


Σε κάθε περίπτωση, η μάχη έχει ξεκινήσει πριν καν το παιχνίδι, ενώ ήδη ένας πρωτότυπος πόλεμος αναρτήσεων βρίσκεται σε εξέλιξη στο Διαδίκτυο.


Σε κάθε περίπτωση, τα βλέμματα είναι στραμμένα στον αγώνα της Γερμανίας με την Ελλάδα, αφού πολλοί κάνουν λόγο για αναμέτρηση μεταξύ «δανειζόμενων και πιστωτών»! Διαβάστε περισσότερα
εδώ

πηγή : protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου