Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Γερμανική χορηγία στην Εθνική!

Διαφήμιση του γερμανικού Υπουργείου Οικονομικών θα έχει στην φανέλα της η Εθνική μας ομάδας στο αποψινό παιχνίδι, σύμφωνα με φωτογραφία που κάνει θραύση στο διαδίκτυο.

Είναι η αναμέτρηση που αναμφίβολα έχει το μεγαλύτερο εξωαγωνιστικό ενδιαφέρον, για την φάση των «8» του Euro, στα γήπεδα Πολωνίας και Ουκρανίας. Ελλάδα και Γερμανία ή αλλιώς Δαυίδ και Γολιάθ, όπως αναφέρει το κανάλι ZDF αναμετρώνται σ' ένα ματς που για πολλούς αποτελεί κάτι περισσότερο από μία απλή ποδοσφαιρική μάχη, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο.
Επ' αφορμής μάλιστα αυτού, οι Γερμανοί είπαν να προχωρήσουν το θέμα και λίγο πιο πέρα, κυκλοφορώντας στο διαδίκτυο μία φωτογραφία με φανέλα της «γαλανόλευκης», στην οποία κι εμφανίζεται να έχει χορηγό το Υπουργείο Οικονομικών της χώρας τους! Ακόμα και για την Άνγκελα Μέρκελ μάλιστα, που θα δώσει το «παρών» σήμερα στο γήπεδο, αρκετοί είναι εκείνοι που την αποκαλούν σπόνσορα της «επίσημης αγαπημένης», την στιγμή που άλλες αναφορές κάνουν λόγο για... παγωμάρα των διεθνών και μόνο στην θέα της σήμερα το βράδυ.

1 σχόλια:

Elena Motsia είπε...

ΕΛΕΟΣ ......... ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ?

ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΝΑ ΣΥΝΟΜΟΤΙΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ...........

ΕΡΕ ΓΕΛΙΑ.........

Δημοσίευση σχολίου