Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Συνεχίζονται οι θυελλώδεις άνεμοι

Aίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Τετάρτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις εντάσεως έως  8 Μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ με μικρή εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου και στα ανατολικά και βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά του νομού θα πνέουν βορειοανατολικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.


Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 7 Μποφόρ με μικρή εξασθένηση το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 36 βαθμούς Κελσίου.


Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο  καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 36 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 τοπικά 8 μποφόρ με μικρή εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 36 βαθμούς Κελσίου.


Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι  γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 7 και την ημέρα στις Κυκλάδες τοπικά έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 και στη νότια Κρήτη έως 35 βαθμούς Κελσίου.


Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 στα βόρεια 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.



πηγή : protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου