Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012

Την άλλη εβδομάδα οι βαθμολογίες των Πανελληνίων

Με την εξέταση της γαλλικής και της ιταλικής γλώσσας συνεχίζονται την Πέμπτη οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων, ενώ οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών εξετάσεων θα ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τις ημερομηνίες κατάθεσης μηχανογραφικού δελτίου ειδικών κατηγοριών. Αναλυτικά η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης συμμετοχής και του μηχανογραφικού δελτίου για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έτους 2012, των ακόλουθων ειδικών κατηγοριών έχει ως εξής:•         Έλληνες του εξωτερικού, από Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012 μέχρι και Κυριακή 15 Ιουλίου 2012.

•         Αλλοδαποί - Αλλογενείς, από Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012 μέχρι και Κυριακή 22 Ιουλίου 2012.
1.      Οι υποψήφιοι που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις και κατέχουν πιστοποιητικό 
διαπίστωσης της πάθησης από τις αρμόδιες επταμελής επιτροπές που είχαν συσταθεί σε συγκεκριμένα δημόσια ή πανεπιστημιακά νοσοκομεία, προκειμένου να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έτους 2012, θα κληθούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά, μέσω διαδικτύου, μηχανογραφικό δελτίο, το Σεπτέμβριο, σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν από το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου.

2.       Η ηλεκτρονική υποβολή θα γίνει μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου www.minedu.gov.gr.πηγή : protothema.gr
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου