Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ζώνη Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας
15ο  Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών


Πρόσκληση

Σας προσκαλούμε στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στο σχολείο μας, με τη  λήξη του σχολικού έτους, στα πλαίσια των δράσεων ΖΕΠ τη Δευτέρα 11,Τρίτη 12 και Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012.





Η Πράξη υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση  (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.


            















ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 στις 18:00



Η Α’ Τάξη με σχέδιο δράσης «Ζω το παραμύθι», θα παρουσιάσει δύο θεατρικά τραγούδια και έκθεση ζωγραφικής.



Η Δ’ Τάξη με σχέδιο δράσης «Η φύση είναι το σπίτι μας», θα παρουσιάσει  θεατρικό και τραγούδια με περιβαλλοντικό θέμα.



ΤΡΙΤΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 στις 19:30


Το τμήμα Γ3 με σχέδιο δράσης «Ταξίδι στην Αφρική», θα παρουσιάσει τη ζωή από έξι χώρες της Αφρικής με βίντεο και δραματοποίηση αφρικάνικου μύθου.



Τα τμήματα Γ1 ΚΑΙ Γ2 με σχέδιο δράσης «Τρώμε μεσογειακά, τρεφόμαστε υγιεινά», θα παρουσιάσουν τα πεπραγμένα της εργασίας τους και μπουφέ με μεσογειακά φαγητά.



Το πρώτο τμήμα της ΣΤ’ Τάξης με σχέδιο δράσης «Η διατροφή στη ζωή μας», θα εκθέσει φωτογραφίες της δράσης και θα πει τραγούδια σχετικού περιεχομένου.



Το δεύτερο τμήμα της ΣΤ΄ Τάξης με σχέδιο δράσης «Ανθρώπινα Συστήματα», θα παρουσιάσει την εργασία με βίντεο και έκθεση της εγκυκλοπαίδειας των μαθητών.



ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 στις 19:00



Η Β’ Τάξη με σχέδιο δράσης «Γνωρίζω την παραδοσιακή Ελλάδα», θα παρουσιάσει αναπαράσταση γάμου, παραδοσιακά παιχνίδια, χορούς και τραγούδια.



Η Ε’ Τάξη με σχέδιο δράσης «Όταν η Μουσική συναντά την Ποίηση», θα παρουσιάσει δραματοποίηση καλοκαιρινών εικόνων και στίχων των τραγουδιών.



Θα ακολουθήσει συναυλία από τους μαθητές.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου