Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Μα ποιος ευχήθηκε "καλή επιτυχία" στη νέα κυβέρνηση;

Τετάρτη απόγευμα και ο νέος υπουργός Οικονομικών έφτασε με το αυτοκίνητό του στην Εμμανουήλ Μπενάκη, όπου οι τρεις αρχηγοί, στη συνάντηση που είχαν μεταξύ τους στην οικία του Αντώνη Σαμαρά, θα του έδιναν οδηγίες για το δύσκολο έργο που τον περιμένει στο υπουργείο. Ο Γιάννης Στουρνάρας έφτασε στα βόρεια προάστια με το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε η κόρη του. Μόλις οι δημοσιογράφοι διαπίστωσαν ότι η οδηγός προσπέρασε την κεντρική είσοδο του σπιτιού, άρχισαν να φωνάζουν «Εδώ, κύριε Υπουργέ, εδώ, κύριε Υπουργέ!».

Εκείνος, ακούγοντας τις φωνές, κατέβηκε απότομα από το αυτοκίνητο χωρίς να συνειδητοποιήσει ότι πίσω έρχονταν άλλα αυτοκίνητα.


Ευτυχώς, μια δεσποινίδα που ακολουθούσε είχε καλά αντανακλαστικά και πάτησε απότομα φρένο. Κι έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα γι’ αυτήν την Κυβέρνηση.


Όσο για το νέο υπουργό; Από το άγχος του πρωτάρη, αμφιβάλλουμε κι να κατάλαβε το όλο σκηνικό. Τελικά μπόρεσε να δει τον Αντώνη Σαμαρά και τους άλλους αρχηγούς, που έφτασαν λίγο αργότερα, και η εντολή που πήρε ήταν «σκληρή δουλειά και τίποτα περισσότερο».


                                                                                                     πηγή : madata.gr /Ζougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου