Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

…το σχολείο που ονειρεύεται!

Αγαπητή εκπαιδευτική μας κοινότητα, σας προσκαλούμε , σύσσωμη η μαθητική δράση του 6ου Γυμνασίου Κοζάνης, στην εκδήλωση της «Απογείωσης των ονείρων της πόλης μας» η οποία είναι στο πλαίσιο της δράσης «Αγαπώ και Προβάλλω τον Τόπο μου».
Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε την Τετάρτη 16/5/2012, στις 10:00 πμ, όταν τα όνειρα της πόλης μας θα απλωθούν στον ουρανό της αυλής του σχολείου μας .
Επίσης με τη μαθητική ομάδα Ιστοσελίδας, η οποία και δημιουργήθηκε για να ψηφιοποιήσει τη δράση του σχολείου μας: «Η δύναμη της δημιουργικότητας σε περιόδους κρίσεων» στο εκπαιδευτικό πλαίσιο της οποίας εντάσσονται όλες οι μαθητικές δράσεις, κατασκευάζουμε την Ιστοσελίδα: sendyourdream.wordpress.com την οποία και θα αναπτύξουμε μέχρι 31/5/12.
Εκεί προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα blog ΟΝΕΙΡΩΝ, στη σελίδα «Ζητάμε Αδέρφια στο Όνειρο» και θέλουμε ΤΟΣΟ τη βοήθεια σας, ώστε να την κάνουμε γνωστή σε περισσότερους ανθρώπους , οι οποίοι και ονειρευόμαστε να ενωθούν μαζί μας στη δυναμική των ανθρώπινων ονείρων, που επιχειρούμε να απλώσουμε στο πλαίσιο αλλαγής της ψυχολογίας στην κρίση που βιώνουμε. Ένα δικό σας link με την Ιστοσελίδα μας για αποστολή ΟΝΕΙΡΩΝ από τους επισκέπτες της δικής σας ιστοσελίδας θα μας έκανε ΤΟΣΟ ευτυχισμένους! Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που μας έχετε χαρίσει και σας ευχόμαστε ό,τι το καλύτερο! Με εκτίμηση Η Μαθητική Δράση του 6ου Γυμνασίου Κοζάνης.

Στον ιστόΤοπο sendyourdream.wordpress.com υπάρχει ένα μέρος από τις μαθητικές μας δράσεις, οι οποίες αναπτύσσονται με γενικό τίτλο:
«Η δύναμη της δημιουργικότητας μέσα σε περιόδους κρίσεων».
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα που αναπτύσσεται εθελοντικά στο σχολείο μας και μέσα στο οποίο προτείναμε και συγκροτήσαμε δεκάδες μαθητικές ομάδες, ως παρέες φίλων, και ακολουθήσαμε τα δικά μας όνειρα, τα οποία και μοιραστήκαμε, τόσο με τη σχολική, όσο και με την ευρύτερη κοινότητά μας.
«Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου», ήταν μια από τις μαθητικές δράσεις
, η οποία και οδήγησε στη δημιουργία αυτού του Ιστοχώρου, καθώς θέλουμε να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε μαζί μας σε μια διαδραστική προβολή ΟΝΕΙΡΩΝ.
Κεντρικό σημείο της φιλοσοφίας μας αποτελεί πάντα ο Άνθρωπος και η επιλογή που αυτός έχει μέσα σε μια συλλογική προσπάθεια, όπως αυτή η οποία μιλά για τη δύναμη της Ανθρώπινης Θέλησης και ενισχύεται μέσα από την Πίστη στα ανθρώπινα όνειρα. ΟΝΕΙΡΑ και η Προοπτική που αυτά δημιουργούν σε έναν Τόπο Κοινό.
Γιατί τι ποιο όμορφο από έναν Τόπο που μπορεί να ονειρεύεται και να προβάλει τις επιθυμίες των ανθρώπων του στο μέλλον.
Σας προσκαλούμε λοιπόν να μοιραστείτε μαζί μας και τα δικά σας όνειρα, προσωπικά και συλλογικά, στον Παγκόσμιο Ιστοχώρο, ως ένα Τόπο Κοινό που «Αγαπάμε και Προβάλουμε».
Στο τέλος της δράσης μας ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ…
«…τη δημιουργία μιας τεράστιας θετικής σκέψης και ενέργειας μέσα στον e-Τόπο μας. Εκεί που ως ΑΔΕΡΦΙΑ θα συνταχθούμε σε μια κοινή προσπάθεια αλλαγής της ψυχολογίας μέσα στην κρίση και θα αντισταθούμε στην εξαθλίωση και στη μιζέραι που μας επιβάλλουν οι τρέχοντες συνθήκες»
ΜΗ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΤΕ!!!
  • · Επισκεφτείτε μας στο sendyourdream.wordpress.com
  • · κλικ στη σελίδα «ΖΗΤΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ στο ΟΝΕΙΡΟ»
  • · κάνετε like πιο κάτω και ξεδιπλώστε το πλαίσιο «ΣΧΟΛΙΟ « το όνειρόσας.
  • · Πατήστε «υποβολή σχολίου» και…βρίσκεστε μέσα στην παρέα που ονειρεύεται!!!!!

Επίσης μπορείτε να μας στείλετε τα ΟΝΕΙΡΑ σας, προσωπικά ή συλλογικά, σε κείμενο ή σε σκαναρισμένες ζωγραφιές, ένα ή μαζικά από όλους στη δική σας παρέα, από το σχολείο σας, από το σύλλογό σας, τη γειτονιά σας, όνειρα από τα μέλη της οικογένειά σας κ.α., έτσι ή όπως εσείς το ονειρεύεστε, με ονόματα, ψευδώνυμα, ανώνυμα… δεν έχει σημασία… η σημασία κρύβεται στην ενέργεια του ονείρου ως διαδικασία και στην πίστη που αναπτύσσουμε σε αυτό.
θα ΧΑΡΟΥΜΕ ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ όταν θα το δούμε στο email που δημιουργήσαμε μόνο για ΟΝΕΙΡΑ: sentyourdream@gmail.com

«Ξεδιπλώστε κι απλώστε!» ήταν ένα από τα συνθήματα που γράφτηκε από ένα παιδί της ομάδας μας. Έτσι σας προσκαλούμε …να ξεδιπλώσετε τα όνειρά σας και να τα απλώσουμε όλοι μαζί στο μέλλον των μεγάλων προσδοκιών.
Ελάτε
στη δημιουργία ενός τεράστιου διαδικτυακού
ΟΝΕΙΡΟΥ,
Ελάτε να πιστέψουμε στα όνειρά μας
και να αλλάξουμε τη συνθήκη που βιώνουμε.
Δράστε λοιπόν… ο καθένας ξεχωριστά κι όλοι μαζί !
Ραντεβού λοιπόν στον κοινό μας ΙστόΤοπό sendyourdream.wordpress.com
…θα τα πούμε EΚΕΙ!


πηγή : kidsweb.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου