Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ .......&

ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ

Το Σάββατο 26/5/2012 διεξήχθει το 1ο Τουρνουά Βόλεϊ Κοριτσιών & Αγοριών Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Αχαρνών, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Αχαρνών "ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΟΛΙΔΗΣ".
Διοργανωτής του τουρνουά ο Αθλητικός Σύλλογος Πετοσφαίρισης "ΣΑΛΑΜΜΟΝ" υπό την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ. "Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών".
Στο Τουρνουά μπορούσαν να συμμετέχουν όλα τα δημοτικά σχολεία του Δήμου μας, με μια ή περισσότερες ομάδες 3χ3 και 1 αναπληρωματική/ό.

Δυστυχώς η συμμετοχή δεν ήταν μεγάλη, παράπονο που εκφράστηκε και από τον προπονητή της διοργανώτριας ομάδας "ΣΑΛΑΜΜΟΝ".
Χαρακτηριστικά, κατά την απονομή ο προπονητής είπε " Δυστυχώς οι γυμναστές και οι διευθυντές των σχολείων δεν μπήκαν καν στο κόπο να ενημερώσουν τους μαθητές για το Τουρνουά, γιατί προφανώς είχαν καλύτερα πράγματα να κάνουν από το να συνοδεύσουν, τους μαθητές, που θα ήθελαν να συμμετάσχουν, σήμερα εδώ." 
Ακόμη επεσήμανε πως, παρά την μικρή συμμετοχή, ο "ΣΑΛΑΜΜΟΝ"  του χρόνου θα διοργανώσει το 2ο Τουρνουά Βόλεϊ Δημοτικών Σχολείων και το & 1ο Τουρνουά Βόλεϊ Γυμνασίων, ανανεώνοντας έτσι το ραντεβού, με τις ομάδες των μαθητών της έκτης δημοτικού.
Η διαδικασία της απονομής των μεταλλίων έκλεισε με την απονομή ενός Χρυσού Μεταλλίου στον γυμναστή μας Κο Κώστα Μπουκουβάλα. Με αυτό τον τρόπο ο προπονητής του "ΣΑΛΑΜΜΟΝ" ευχαρίστησε το κο Μπουκουβάλα που συνόδευσε τους μαθητές του σ' αυτό το τουρνουά, του έδωσε συγχαρητήρια για την αξιόλογη παρουσία των ομάδων του 15ου Δημοτικού και του είπε "...... το 15ο μας πήρε όλο το χρυσάφι".
Τέλος έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους γονείς που παρακολούθησαν το Τουρνουά και τα παιδιά τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Τουρνουά παρακολούθησαν και οι δασκάλες της έκτης τάξης Κα Ράνια Λούβρου και κα Μαριλένα Λαπιδάκη. 
Μάλιστα όταν ο προπονητής του "ΣΑΛΑΜΜΟΝ" έμαθε για την παρουσία τους εξέφρασε, στην  υπογράφουσα, την έκπληξή του και την ικανοποίηση του για το ότι υπάρχουν αξιόλογοι εκπαιδευτικοί που είναι κοντά στους μαθητές τους ακόμη και εκτός του σχολείου. Ζήτησε δε να τους μεταβιβάσω την συγνώμη του διότι κατά την απονομή των μεταλλίων δεν αναφέρθηκε στα πρόσωπά τους, λόγω της καθυστερημένης ενημέρωσής του για την παρουσία τους.

Για όσους δεν το γνωρίζουν το σχολείο μας κατέκτησε :

Στους ομίλους των αγοριών   
- Το Χρυσό Μετάλλιο με την ομάδα των  :
ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ ΓΙΑΝΝΗ, ΜΑΒΙΔΗ ΓΙΩΡΓΟ, ΜΕΤΣΑΝ ΜΕΤΣΑΝΙ & ΤΖΙΑΒΑΡΑ ΑΝΤΩΝΗ  

Στους ομίλους των κοριτσιών 
- Το Χρυσό Μετάλλιο με την ομάδα των  
  ΒΑΚΡΙΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, ΒΛΑΧΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΚΟΛΠΑΚΙΔΟΥ ΒΑΛΙΑ 

- Το Χάλκινο Μετάλλιο με την ομάδα των   
  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ, ΓΑΛΑΤΗ ΒΑΛΑΝΤΙΛΙΑ, ΚΩΣΤΙΔΟΥ ΑΝΝΑ & ΦΩΤΙΑΔΗ ΝΙΛΟΛΕΤΑ  
 
- και την Τέταρτη θέση με την ομάδα των  
  ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΡΑΦΑΗΛΙΑ, ΜΑΡΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΛΙΝΑ, ΜΠΑΡΑΚΟΒΑ ΣΙΙΚΑ & ΤΡΕΤΙΑΚ ΑΓΑΠΗ 

Μπράβο, Μπράβο, Μπράβο σε Όλους
  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου