Τρίτη 22 Μαΐου 2012

«Έλληνες σε όλη την Ευρώπη ενωθείτε»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 22 Μαΐου 2012, 13:55 

Αυτό καλεί το Ελληνικό σωματείο φίλων της Eurovision I.N.F.E Greece, το σωματείο των «γνήσιων» φανς μέσω του εκπροσώπου του και υπευθύνου δημοσίων σχέσεων και μελών Μάκη Χαραλαμπόπουλου.

Ακόμη και εάν σήμερα το βράδυ στις 22:00 ώρα Ελλάδος παρακολουθήσουμε τη μετάδοση από την ERT World ή διαδυκτιακά μέσω του webtv της ΕΡΤ θα πρέπει κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας να συντονιστούμε -όσοι ενδιαφέρονται να ψηφίσουν -μια που το 50% του τελικού αποτελέσματος προκύπτει από τις τηλεφωνικές κλήσεις ή τα sms του τηλεοπτικού κοινού) με το εθνικό δίκτυο (ραδιόφωνο-τηλεόραση) της χώρας που βρισκόμαστε, ώστε να πληροφορηθούμε τους τηλεφωνικούς αριθμούς με τους οποίους μπορούμε να ψηφίσουμε την Ελλάδα και το APHRODISIAC.


Δεν ξεχνάμε η Ελλάδα διαγωνίζεται στην θέση Νο 3,ψηφίζουμε «έξυπνα», φράση γνωστή από το παρελθόν και..καλή επιτυχία Ελλάδα.


Το I.N.F.E Greece είναι στο Μπακού κρατώντας τις ελληνικές σημαίες και στέλνει όλη του τη θετική ενέργεια στην ελληνική αποστολή που μάγεψε όλο το κοινό με την χθεσινοβραδινή τελική της πρόβα, που την φέρνει ήδη στην πρώτη θέση των προβλέψεων για πρόκριση στο τελικό του Σαββάτου.


Καλή επιτυχία Ελλάδα μας! Πάμε γερά και like a maniac! Ελευθερία Ελευθερίου και Aphrodisiac. 

πηγή : zougla.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου