Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Μαζική συμμετοχή μαθητών στο Λούνα Πάρκ Ανακύκλωσης του Δήμου Αχαρνών

πηγή : doxthi.gr
Συντάχθηκε απο τον/την Άννα Χοχλάκη   
Πέμπτη, 24 Μάιος 2012 13:56
ανακυκλωσηΤριακόσιοι πενήντα εννέα μαθητές και μαθήτριες πέμπτης και έκτης δημοτικού, από πέντε σχολεία των Αχαρνών και το κέντρο απασχόλησης ατόμων με ειδικές ανάγκες «Αρωγή» συμμετείχαν στο «Λούνα παρκ Ανακύκλωσης» το οποίο στήθηκε, για μια ακόμη χρονιά, από τον Δήμο Αχαρνών, την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης με την παρουσία της Helmepa Ελλάς.
Τα παιδιά μέσα από γνωστά παιχνίδια που έχουν προσαρμοστεί κατάλληλα με μηνύματα ανακύκλωσης και έχουν εμπλουτιστεί με ακόμα πιο διασκεδαστικές ενέργειες είχαν τη μοναδική ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν, να κάνουν νέους φίλους, αλλά κυρίως να ενημερωθούν για το πώς η ανακύκλωση των συσκευασιών μπορεί να «αγκαλιάσει» την καθημερινότητά τους.
Στη δράση η οποία ,λόγω βροχόπτωσης, έλαβε χώρα στον ισόγειο χώρο (διάδρομο) του δημαρχιακού Μεγάρου πήραν μέρος τα δημοτικά: 1ο,5ο,25ο,26ο και 29ο καθώς και το κέντρο «Αρωγή». Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της ημέρας ήταν και η προβολή διαδραστικής ταινίας , από την Helmepa, με θέμα «θάλασσες και ακτές».
Φωτό: Αναστάσης Σωτηρίου
ανακυκλωση2 ανακυκλωση5 ανακυκλωση4

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου