Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

Ύποπτοι για ανθρωποκτονία οι γονείς που έχασαν τα 6 από τα 17 παιδιά τους σε φωτιά!

Φωτογραφία για Ύποπτοι για ανθρωποκτονία οι γονείς που έχασαν τα 6 από τα 17 παιδιά τους σε φωτιά!Μετά την τραγωδία, οι γονείς είναι ύποπτοι για ανθρωποκτονία και συνελήφθησαν χθες το πρωί!

O 55χρονος Mick Philpott και η 31χρονη σύζυγός του Mairead, είναι ύποπτοι από τους αστυνομικούς για τρομοκρατική πυρκαγιά!

Ακριβώς πριν από δύο εβδομάδες, οι δυο τους έδωσαν σε μία συναισθηματική συνέντευξη τύπου, έκλαιγαν, καθώς οι αστυνομικοί περιέγραφαν πώς χύθηκε το πετρέλαιο στο γραμματοκιβώτιο της οικογένειας και πήρε φωτιά.
Tα πέντε από τα έξι παιδιά χάθηκαν επιτόπου στην πυρκαγια, ενώ το 6ο παιδί, ο 13χρονος Duwayne πέθανε λίγες μέρες μετά από τα τραύματά του στο νοσοκομείο, έχοντας στο πλευρό του τους γονείς του.

Ο αξιωματικός της υπηρεσίας, δήλωσε πως θα τους χειριστούν με ιδιαίτερο τρόπο και πως οι συλλήψεις είναι μόνο για να βοηθήσουν καλύτερα και παραπάνω στις έρευνες.

"Η έρευνα είναι λεπτομερής και τόσο προσεχτική που θα πάρει πάρα πολύ καιρό", συνέχισε.

Oι αστυνομικοί πριν από μία βδομάδα, βρήκαν έξω από το σπίτι και κοντά σε ένα πάρκο, ένα μικρό τροχόσπιτο που όλα δείχνουν οτι οι γονείς κάποια βράδια κοιμόντουσαν εκεί κι έτσι ξεκινούν οι υποψίες.

Ο πατέρας είχε κι άλλες συζύγους στο παρελθόν και κάποια παιδιά είναι από εκείνες. Η συγκατοίκηση παλιότερα ήταν κάπως μπερδεμένη, αφού πρώην και νυν σύντροφοι ζούσαν όλοι μαζί. Μάλιστα δύο από τις γυναίκες του ήταν ταυτόχρονα έγκυες το 2006!

Η μία πρώην γυναίκα του και ο ίδιος είχαν συλληφθεί το 2008 πάλι για υποψία φόνου, και συγκεκριμένα για τη δολοφονία ενός 38χρονου ξάδερφού του, αλλά τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η έρευνα θα δείξει την αλήθεια...
 
πηγή : Tromaktiko

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου