Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Το σχολείο μας, το 6ο Τουρνουά Μίνι Volley 2012 και το ....... "Χαμόγελο του Παιδιού"



Πέντε μαθήτριες του σχολείου μας, η Αλεξανδροπούλου Μαρίνα, η Βάκρινου Ιωάννα, η Βλάχου Χριστίνα, η Μαραζοπούλου Μελίνα και η Τρετιάκ Αγάπη συμμετείχαν με τις ομάδες τους "ΑΣΟΧ ΦΟΙΒΟΣ" & "ΣΑΛΛΑΜΟΝ" η τελευταία, στο 6ο Διήμερο Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ που πραγματοποιήθηκε στις 19-20 Μαϊου 2012, και ήταν αφιερωμένο στο "Χαμόγελο του Παιδιού".

Όλα τα κορίτσια μας πραγματοποίησαν σπουδαία και αξιόλογη εμφάνιση. 
Ρεκόρ συμμετοχών για το «χαμόγελο του παιδιού»Η Μαρίνα και η Μελίνα μάλιστα κατόρθωσαν να φτάσουν αήττητες στον Tελικό και να κατακτήσουν την Δεύτερη Θέση και το Ασημένιο Μετάλλιο, μετά από ένα δραματικό παιχνίδι χάνοντας με 26-24.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την δεύτερη μέρα του τουρνουά συμμετείχαν 80 ομάδες, των τριών αθλητριών, χωρισμένες σε 16 ομίλους.
 

Υπεύθυνος της διοργάνωσης ήταν ο "Αθλητικός 'Ομιλος Δεξαμενής" Μεταμόρφωσης σε συνεργασία με τον δήμο της περιοχής.
Στο εν λόγω επιτυχημένο τουρνουά, τα έσοδα του οποίου διατέθησαν στο "Χαμόγελο του Παιδιού", κατά το διήμερο 19-20 Μαϊου συμμετείχαν 30 αθλητικά σωματεία και 600 παιδιά.


Θερμά Συγχαρητήρια στης μαθήτριές μας και τους ευχόμαστε από καρδιάς Πάντα Επιτυχίες και Διακρίσεις.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Α.Ο Δεξαμενής Μεταμόρφωσης (πηγή : volleynews.gr)

«Το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Δεξαμενής Μεταμόρφωσης με την επιστολή αυτή θέλει να εκφράσει ένα  ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  σε όλες τις ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή στο 6° Διήμερο Τουρνουά Μίνι Πετοσφαίρισης Μεταμόρφωση 2012 και μας εξέπληξαν ευχάριστα καθώς οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μας.
 
Το φετινό Τουρνουά το οποίο είναι αφιερωμένο για “Το Χαμόγελο του παιδιού” έδειξαν όλες οι ομάδες το ενδιαφέρον τους για αυτό τον κοινωνικό σκοπό και στηρίζουν μαζί με την ομάδα μας την προσπάθεια που γίνετε για “Το Χαμόγελο του παιδιού” καθώς οι συμμετοχές έφτασαν τις 30 ομάδες έναντι των 25 ομάδων που ήταν πέρσι καθώς και οι συμμετοχές των μικρών αθλητών και αθλητριών που έφτασαν τα 600 παιδιά όταν αντίστοιχα πέρσι  οι συμμετέχοντες ήταν περίπου 550 και τις δύο ημέρες του Τουρνουά.

Προσπαθώντας να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες για την συμμετοχή τους καθώς και να σταθούμε αντάξιοι στους ανθρώπους του Volley που μας εμπιστεύτηκαν και φέτος θα προσπαθήσουμε να διοργανώσουμε σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Μεταμόρφωσης ένα άρτια οργανωμένο Τουρνουά και να παρέχουμε στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες τις ιδανικές συνθήκες για να παίξουν και να χαρούν το άθλημα που αγαπούν.
 
Για όλα τα παραπάνω σας ενημερώνουμε ότι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με πλήρες κλιματισμό σε ιδανική για την εποχή θερμοκρασία.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν ένα αναμνηστικό μπλουζάκι, ένα αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής , ένα μπουκαλάκι νερό, ένα αναψυκτικό και δυο διαφορετικά σνακ.

Κατά την διάρκεια των αγώνων θα υπάρχει και παρουσία δύο Ιατρών.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Μεταμόρφωσης που με την υποστήριξη του μπορούμε και φέτος να διοργανώσουμε το Τουρνουά Μίνι Volley που τείνει να γίνει θεσμός για το Δήμο μας.
 Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς του Τουρνουά για τα σνακ και τα αναψυκτικά που προσφέρουν στους συμμετέχοντες. 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Το Δ.Σ. του Ομίλου».
στους συμμετέχοντες. 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Το Δ.Σ. του Ομίλου».

1 σχόλια:

Elena Motsia είπε...

Μπράβο, μπράβο, μπράβο στα κορίτσια μας....
Σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και στο μαθητικό τουρνουά του ερχόμενου Σαββάτου

Δημοσίευση σχολίου