Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ .......

Χρυσοχοΐδης: Έχω αποφασίσει ότι το κέντρο θα λειτουργήσει σε λίγες ώρες στη Αμυγδαλέζα

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

πηγή : www.skai.gr
Τελευταία Ενημέρωση: 11:20 27/04/2012



Αποφασισμένος να λειτουργήσει το πρώτο κέντρο κράτησης στην Αμυγδαλέζα εμφανίστηκε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Είπε ότι το κέντρο θα λειτουργήσει σε λίγες ώρες με τη μεταφορά των πρώτων μεταναστών, με σίτιση τρεις φορές την ημέρα και λατρευτικό χώρο. Τόνισε ότι έχει την αρμοδιότητα για το μεταναστευτικό πρόβλημα και έχει αποφασίσει πως το κέντρο θα γίνει στην Αμυγδαλέζα.


Αναφερόμενος στις πρόσφατες αντιδράσεις είπε ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος καθώς μόλις πέντε μέτρα από την είσοδο του κέντρου είναι η σχολή της αστυνομίας με δυόμισι χιλιάδες σπουδαστές.


Επανέλαβε ότι πρόκειται για ένα κλειστό κέντρο κράτησης και οι πρώτοι διακόσιοι θα επιλεγούν και θα μεταφερθούν εκεί ίσως και μέσα στο σαββατοκύριακο.


Αυτή η διαδικασία θα λύσει το μεταναστευτικό πρόβλημα, ανέφερε.


Οι άνθρωποι αυτοί έρχονται από Σομαλία, Αλγερία, Μαρόκο και άλλες χώρες, ζουν στο κέντρο της Αθήνας στοιβαγμένοι και σκορπίζουν το θάνατο διακινώντας ναρκωτικά και μεταφέροντας το AIDS , καθώς σύμφωνα με μελέτες το 33% των νέων που μένουν στη Ομόνοια είναι φορείς του ιού.

1 σχόλια:

Elena Motsia είπε...

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ......

Δημοσίευση σχολίου