Τρίτη 3 Απριλίου 2012

2 ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

   πηγή : acharnorama
2 ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!
Δεν θα επιτρέψουμε άλλη υποβάθμιση, δηλώνει ο Δήμαρχος Αχαρνων   

Και ναι, μετά τις φυλακές ανηλίκων λαθρομεταναστών στην Αμυγδαλέζα έρχονται και τα «Στρατόπεδα συγκέντρωσης ενήλικων λαθρομεταναστών» στις Αχαρνές!!! Ενώ παλεύουμε να μας αδειάσουν την γωνιά τα στρατόπεδα που εγκλωβίζουν εκατοντάδες στρέμματα που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν, έρχονται τώρα οι «κύριοι» της Κυβέρνησης και μας φορτώνουν άλλες δύο επικίνδυνες υπερτοπικές χρήσεις.

Φυσικά και δεν ερωτήθηκε ούτε η τοπική κοινωνία, αλλά σαφέστατα δεν ενημερώθηκε καν ούτε ο Δήμος, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο ACHARNORAMA ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σωτήρης Ντούρος: «Για άλλη μία φορά ο Δήμος μαθαίνει τι ετοιμάζει η Κυβέρνηση από τα ΜΜΕ. Κανείς δεν μας ενημέρωσε και φυσικά δεν ζήτησε την γνώμη μας. Η υποβάθμιση της πόλης συνεχίζεται και δεν πρέπει να το επιτρέψουμε. Υπάρχουν κι αλλού άδεια στρατόπεδα, γιατί δεν αξιοποιούν τα στρατόπεδα που βρίσκονται στον Διόνυσο ή στην Αγ. Παρασκευή? Κι αυτά βρίσκονται στην Αττική, αν αυτό είναι το επιχείρημα που επικαλέστηκε ο Υπουργός. Πρέπει να αντιδράσουμε και θα το κάνουμε ΑΜΕΣΑ! Ο Δήμος Αχαρνών δεν αντέχει άλλες υπερτοπικές χρήσεις και ταυτόχρονη υποβάθμιση! Φτάνει πια!» δήλωσε ο κ. Ντούρος φανερά ενοχλημένος με το συγκεκριμένο θέμα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν σιγά – σιγά από το Υπουργείο τα στρατόπεδα που θα συγκεντρώνονται οι λαθρομετανάστες στις Αχαρνές πρόκειται να είναι αυτά στο Κατσιμίδι.
Η τόνωση της τοπικής οικονομίας φαίνεται να είναι ο χρυσός που θα καλύψει το χάπι και θα κάμψει τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνίων, σύμφωνα με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου «Για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε τους παράνομους μετανάστες θα πρέπει να έχουμε τέτοιους χώρους κράτησης. Θα πρέπει αρχικά να διαπιστώνεται εάν υπάρχουν προϋποθέσεις πολιτικού ασύλου για να τους χορηγείται, ειδάλλως θα πρέπει να κρατούνται. Το κόστος συντήρησης είναι 20 ευρώ την ημέρα κατ'άτομο και θα δίνεται στους Δήμους που τα φιλοξενούν» δήλωσε ο Οικονόμου.
Εμείς αναρωτιόμαστε η λέξη ΑΠΕΛΑΣΗ τους λέει ή όχι κάτι???

Σχόλια

Ο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ είπε @ 31/03/2012 11:40:14
Αναφέρει κάποιος ότι είμαστε ρατσιστές! Απο τη στιγμή που είναι ΛΑΘΡΟμετανάστες γιατί δεν τους στέλνει το κράτος στη χώρα τους και τους κρατάει σε "στρατόπεδα". ΛΑΘΡΟμετανάστης σημαίνει παράνομος και πρέπει να διώκεται ποινικά ή να βρίσκεται τρόπος να γυρνάει στη χώρα του. Το κόστος του κράτους είναι πολύ μεγαλύτερο για την συντήρηση τους παρά να ναυλώσεις κάποια αεροπλάνα και να επιστρέψουν στην χώρα που ανήκουν. Επίσης αναφέρει ο Δήμαρχος ότι δε πρέπει να αφήσουμε να γίνουν τα στρατόπεδα μεταναστών όταν άφησε να γίνουν στην αμυγδαλέζα οι "φυλακές" ανηλίκων!!!!
 
Ο CELIA είπε @ 30/03/2012 14:19:31
20 ΕΥΡΩ/ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ???? ΔΗΛΑΔΗ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 600 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ??? ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΗΔΗ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΜΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ??? ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ....ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ....ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΟΥ....ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ...ΤΟΤΕ ΝΑΙ,ΕΙΜΑΙ!!! ΚΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ,ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ....
 
Ο EYA είπε @ 30/03/2012 10:11:34
O δήμος Αχαρνών έχει καταντήσει η πίσω αυλή της Αττικής που "παρκάρουν" τώρα πάλι τους λαθρομετανάστες. Εμείς δεν είμαστε ρατσιτές ούτε και φασίστες , όπως μας αναφέρει ο κύριος "Οι εξαγριωμενοι και απογοητευμενοι ". Αφού έχουμε ισοπολιτεία ας πάνε και σε άλλους δήμουςπ.χ Κηφισία, Εκάλη, Βούλα, Βουλιαγμένη κλπ κλπ.Και στο τέλος τέλος αφού τους πονάει και το καταλαβαίνω αυτό ,ας ζητήσει από το κράτος να πάρει σπίτι τους κανά δύο λαθρομετανάστες να τους φροντίζει αυτός που δεν είναι ρατσιστής ούτε φασίστας. Αν το έκαναν αυτό όλοι όσοι έχουν την ίδια αντίλληψη με τον ως άνω σχολιαστή θα λυνόταν το πρόβλημα και μάλιστα ανέξοδα τώρα που λεφτά δεν έχουμε σαν κράτος ούτε για τους μισθούς ούτε για τις συντάξεις μας. 
 
Ο apostolis είπε @ 30/03/2012 08:50:14
"ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ" ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ..ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΕΣΕΙΣ Η' ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΟΛΗ Η ΣΑΒΟΥΡΑ, ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΡΕ!!! 
 
Ο εξαγριωμενοι και απογοητευμενοι είπε @ 29/03/2012 18:35:01
Καταρχας θα επρεπε να ντρεπεστε για την ρατσιστικη αντιμετωπιση που εχετε οσο αφορα το συγγεκριμενο θεμα.Οχι μονο δεν σας ενδιαφερει το πως ζουνε τα ατομα αυτα μεσα στην εξαθλιωση στα στρατοπεδα συγγεντρωσης οπου τους φερονται σαν να ειναι σκουπιδια και τους φυλακιζουν σε μια υποθετικα δημοκρατικα ελευθερη χωρα,οχι μονο βαζετε τα τοπογραφικα μερη,πανω απο την ανθρωπινη ζωη(γιατι ολοι ειναι ανθρωποι πανω απο ολα) αλλα πιστευετε οτι το προβλημα θα λυθει με την απελαση τους,στης χωρες που πολλες απο αυτες βρισκονται σε πολεμο...Εγω με την σειρα μου ρωταω και τον δημαρχο και τους τους συντακτες του αρθρου αυτου: ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ 'ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ', ΕΝΩ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ? ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΛΕΞΗ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ Η ΠΡΑΞΗ! ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΟΝΟ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ! ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΑΥΤΟ ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΘΙΓΕΙ, ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ Η ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ. ΟΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΟΙ ΓΡΑΨΑΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΥΣΧΙΕΙ Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ!!! Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΥΧΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ: AΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΛΠ ΟΣΟΙ ΓΡΑΨΑΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ. ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΛΙΓΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΙΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ.....
 
Ο maria είπε @ 29/03/2012 14:32:54
symfwnw me ton politi apolyta..eleos pia.h katastash exei ksefygei edw kai xronia kai sto telos 8a mas anagkasoyn na afhsoyme ta spitia mas kai na fygoyme kai emeis..ELEOS
 
Ο politis είπε @ 29/03/2012 01:17:56
Άλλο [+] για να μην ψηφίσεις μεγάλο κόμμα,ειδικά ΠΑ.ΣΟ.Κ.....!!! Πρέπει να αντιδράσουμε,ας γίνουμε κ για λίγο Κερατέα καλό κάνει. Εμπόριο ναρκωτικών εδώ-ρομά-ρώσοι...κ όλες οι φυλές εδώ ανεξέλεκτοι. Τα πρεζόνια απο την Αθήνα που έρχονται εκατοντάδες στον Αγ.Δημήτρη είναι επικύνδινοι μέχρι κ για τους οδηγούς των αυτοκινήτων..ΕΛΕΟΣ...!!!Απο της 9 μ.μ που κλείνουν τα μαγαζιά νεκρώνει η περιοχή..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου