Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΣΤΙΣ 7:30 ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η Λ.ΘΡΑΚ/ΝΩΝ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ & ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ

Κανένα φορτηγό δεν θα περάσει στην Αμυγδαλέζα- Περιπολίες από την Δημ. Αστυνομία όλο το βράδυ
ΣΤΙΣ 7:30 ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η Λ.ΘΡΑΚ/ΝΩΝ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ & ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ

Οι πρώτες αντιδράσεις από τους κατοίκους με μπροστάρη την Δημ. Αρχή, για την εγκατατάσταση Κέντρου Φιλοξενίας Λαθρομεταναστών στην Αμυγδαλέζα, ξεκίνησαν για τα καλά!
Στις 18:30 δεκάδες συμπολίτες μας έδωσαν το παρών, σύσσωμη η Δημ. Αρχή ενώ για την συμβολική διακοπή της κυκλοφορίας επί της οδού Θρακομακεδόνων επιστρατεύτηκαν 4 απορριματοφόρα του Δήμου Αχαρνών. Τηλεοπτικά συνεργεία κάλυψαν το γεγονός, δίχως όμως, να γνωρίζουν τι θα επακολουθήσει!
Φυσικά μία στιγμή που κανείς δεν θα ήθελε να ζήσει ήταν αυτή που ο Ταξίαρχος της Σχολής Αξιωματικών προσπάθησε να διώξει τους διαδηλωτές, μεταξύ των οποίων Δημοτικοί Σύμβουλοι, λέγοντας τους πως «αυτό είναι το σπίτι τους και δεν επιτρέπεται σε κανέναν να εισβάλλει!» Να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη έκταση ανήκει στον Δήμο Αχαρνών...
Ο κόσμος των Αχαρνών είναι απογοητευμένος και εξαγριωμένος με την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην πόλη, η συγκεκριμένη απόφαση του Υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ ήταν κυριολεκτικά το κερασάκι στην πιο άσχημη τούρτα της υποβάθμισης της πόλης μας.
Νέο ραντεβού, που πρέπει να διαδώσουμε σε κάθε γωνιά των Αχαρνών, δόθηκε για τις 7:30 το πρωί στην Αμυγδαλέζα, σύμφωνα με Απόφαση που πήρε το Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου μαζί με τον Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους θα βρίσκονται εκεί. Όλα τα οχήματα, επίσης, του Δήμου (φορτηγά, απορριματοφόρα κλπ) θα κλείσουν τις εισόδους της Σχολής, ώστε κανένα μηχάνημα να μην περάσει την πύλη, αφού ακούγεται πως ήδη πραγματοποιούνται εργασίες διαμόρφωσης εντός του χώρου.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ, ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ, ΟΙ ΑΧΑΡΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ! ΕΛΕΟΣ!


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

5.760 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ «ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΟΥΝ» ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟ.ΠΟ!

  
5.760 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ «ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΟΥΝ» ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟ.ΠΟ!Το 1ο στρατόπεδο λαθρομεταναστών έρχεται στην πόλη μας – Θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια?
Μέσα στις αχανείς εγκαταστάσεις της Σχολής Αξιωματικών στην Αμυγδαλέζα προετοιμάζει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με άκρα μυστικότητα το πρώτο Κέντρο Κλειστής Φιλοξενίας των Μεταναστών που θα συλλαμβάνονται στο κέντρο της Αθήνας.
Ακριβώς απέναντι από τους κοιτώνες της Σχολής Αξιωματικών γίνονται οι απαραίτητες χωματουργικές εργασίες προκειμένου να διαμορφωθεί ο χώρος στον οποίο θα τοποθετηθούν 360 από τα τολ τα οποία είχαν χρησιμοποιηθεί το 2004 για τις ανάγκες στέγασης- στρατωνισμού των αστυνομικών της περιφέρειας που απασχολήθηκαν στους ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας, με τη διαφορά ότι τώρα δεν θα μπουν 8 άτομα σε κάθε τολ όπως πριν από 8 χρόνια, αλλά 16 καθώς θα τοποθετηθούν διπλά κρεβάτια. Έτσι, εξασφαλίζεται χωρητικότητα 5.760 θέσεων, με τη δυνατότητα επέκτασης.
Αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο η κατασκευή του δικτύου ύδρευσης και του αποχετευτικού, ενώ προχωρά και η ανάπτυξη περιμετρικά του συρματοπλέγματος. Στο χώρο αυτό θα τοποθετηθεί σε προκάτ κτίρια το κέντρο διοίκησης, το ιατρείο και το εστιατόριο, προκειμένου μέχρι τις εκλογές, όπως έχει υποσχεθεί ο Χρυσοχοΐδης, να είναι έτοιμο να λειτουργήσει!
Έντονες αντιδράσεις έχουν υπάρξει, σύμφωνα με πληροφορίες του ACHARNORAMA, από τους Αξιωματικούς της Ακαδημίας, καθώς με αυτή την "συγκατοίκηση" υποβαθμίζεται και ένα Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα.
Όπως αντιλαμβάνεστε η υποβάθμιση δεν είναι έξω από την πόρτα μας, όπως είχαν χαρακτηρίσει την ιδέα των στρατοπέδων στο Κατσιμίδι, αλλά μέσα στο σπίτι μας! Μπορεί οι ανήλικοι κρατούμενοι λαθρομετανάστες να μην δημιούργησαν κανέναν πρόβλημα (έτσι νομίζουν τουλάχιστον!) στην πόλη των Αχαρνών, η «φιλοξενία» ενήλικων λαθρομεταναστών, όμως, θα είναι η κορυφή του παγόβουνου της υποβάθμισης των Αχαρνών!

 

 Σχόλια

Ο Nikos είπε @ 03/04/2012 23:57:02
Αν μας θέλουν να γίνουμε Κερατέα ας γίνουμε. Πόση άλλη υποβάθμιση να ανεχτούμε πλέον; Τουλάχιστον στην Κερατέα κατάφεραν να αναβάλλουν κάτι το οποίο ήταν το ίδιο σημαντικό με το λαθρο- μεταναστευτικό.
Ο Βέρα είπε @ 03/04/2012 21:03:14
Θερμά συγχαρητήρια στους ιθύνοντες του υπουργείου. Δίνουν σεμινάρια πολιτικής προστασίας των πολιτών! Τι έλειπε από το Μενίδι, μετα την αυξημένη εγκληματικότητα και την αθρόα προσέλευση ναρκομανών για να υποστεί τη μέγιστη υποβάθμιση...; Ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης λαθρομεταναστών... αυτά είναι!
Ο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ είπε @ 03/04/2012 19:01:24
Δεν θα ήθελα να αρχίσω με το στρατόπεδο λαθροματαναστών αλλά με τις "φυλακές" ανηλίκων που αποδέχτηκε ο Δήμαρχος και οι Δημοτικοί του Σύμβουλοι να μπει μέσα στο Δήμο μας.Γιατί δεν έγινε ξεσηκωμός τότε αλλά τώρα?.Αναρωτιέμαι γιατί? Ναι σίγουρα δεν πρέπει να γίνει το στρατόπεδο λαθρομεταναστών αλλά στο τέλος πιστέω ότι κάποιοι (!!!) θα κάνουν πίσω και δυστυχώς και πάλι ο κόσμος των Αχαρνών θα φάει στα μούτρα την απάθεια ή δεν ξέρω τι άλλο των υπευθύνων (Δημοτικών, Βουλευτικών κλπ). Αλήθεια ρωτήσε ο Δήμαρχος μας με τους Βουλευτές τις περιφέρειας μας ποια είναι η γνώμη τους? Αραγε θα υποστηρίξουν τον κόσμο που θα ζητήσει την ψήφο τους σε λίγες εβδομάδες?
Ο APOSTOLIS είπε @ 03/04/2012 18:09:57
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ!!!ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ!!!
Ο καλα να πάθουμε είπε @ 03/04/2012 16:45:59
Στους πρώτους που θα μπουν,να κάνουμε κ τα εγκαίνια με πρώτη μούρη Υπουργούς,Περιφεριαρχες κ πολλοι άλλοι. Η αμυγδαλέζα πρέπει να γίνει κερατέα......!!!!!
Ο kostis είπε @ 03/04/2012 16:05:50
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΖΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ??? ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΟΔΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΘΡΑΚ/ΝΩΝ, ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ!
Ο nikoletta είπε @ 03/04/2012 16:03:49
Κύριοι βάλτε τίτλους τέλος στο αγαπητό μας ΜΕΝΙΔΙ! Μετά απ' αυτό αν περάσει μην πλησιάσουν ούτε Βουλευτάδες, ούτε πολιτευτές, ούτε Δήμαρχοι!ΌΛΟΙ θα είστε για τον απλο πολίτη απλά ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ!
Ο ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ - ACHARNORAMA είπε @ 03/04/2012 14:07:04
Φοβάμαι πως ότι κι αν κάνουμε δεν θα μας ακούσει ΚΑΝΕΙΣ!Όμως το Διαδίκτυο έχει αποδείξει στο παρελθόν πως έχει την δύναμη να ανατρέψει πολλά! Ας συσπειρωθούμε σε μία γροθιά και ας αντιδράσουμε ουσιαστικά! Τουλάχιστον θα ξέρουμε πως κάναμε κάτι για να το αποτρέψουμε. Το ACHARNORAMA θα είναι μπροστά σε κάθε κινητοποίηση που πιστεύω πως πρέπει να γίνει όχι μόνο για το καλό το δικό μας, αλλά κυρίως των παιδιών μας...





 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου