Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Μοτοσυκλέτα παρέσυρε μητέρα με τα δύο παιδιά της


Σοβαρό ατύχημα στην οδό Πατησίων

Ένα πρωτοφανές τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην οδό Πατησίων, στο ύψος της Ευελπίδων, όταν μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού παρέσυρε μία μητέρα που κρατούσε τα εφτάχρονα δίδυμα παιδάκια της από το χέρι προσπαθώντας να περάσει το δρόμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ασυνείδητος οδηγός εγκατέλειψε αιμόφυρτους τους τρεις ανθρώπους στην άσφαλτο, τράπηκε σε φυγή και αναζητείται.

Τα δύο παιδιά έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού. Το ένα από τα δύο παιδιά διασωληνώθηκε αμέσως και βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Το αδελφάκι του νοσηλεύεται επίσης σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Η μητέρα των δύο παιδιών νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάστασή της κρίνεται ως πολύ σοβαρή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μοτοσυκλετιστής έτρεχε με ιλιγγιώση ταχύτητα και ότι είχε παραβιάσει το κόκκινο προτού παρασύρει την ανυποψιάστη μητέρα με τα δύο αγγελούδια της που προσπαθούσαν να διασχίσουν το δρόμο όταν άναψε το πράσινο για τους πεζούς. Ακόμη συκλονιστικότερη είναι η ασφαλής πληροφορία ότι ο ασυνείδητος οδηγός της μοτοσυκλέτας έτρεχε με τέτοια ταχύτητα που μετά το χτύπημα στην μητέρα και τα δύο παιδιά της η μηχανή δεν έπεσε στην άσφαλτο αλλά συνέχισε την πορεία της!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ο ίδιος μοτοσυκλετιστής είχε παρασύρει ποδηλάτη στην οδό Κοδριγκτώνος και είχε αναπτύξει επιπλέον ταχύτητα παραβιάζοντας στην σειρά φωτεινούς σηματοδότες! 


πηγή : protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου