Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Γ. ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ:76 φορές ρώτησα για τα σχολικά βιβλία-Στις 10 Ιουλίου θα είναι στα σχολεία

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: 


 Δεν γνώριζα ότι χωρίς τα τετράδια δεν μπορούν  γίνουν πανελλαδικές Εξετάσεις. Όταν κατάλαβα άρχισαν το "κυνηγητό". Έτσι στις 30 Απριλίου θα είναι όλα έτοιμα .
 Αυτά είπε σήμερα σε φιλική συνάντηση  με τους εκπαιδευτικούς συντάκτες ο υπουργός Παιδείας Γ. Μπαμπινιώτης και συνέχισε:
«Έχοντας τρομοκρατηθεί απ΄ αυτό που συνέβη κατά το τρέχον σχολικό έτος προσωπικά ρώτησα 76 φορές πότε θα είναι έτοιμα τα βιβλία»
Οι διαβεβαιώσεις που έλαβα είπε ο κ. Μπαμπινιώτης είναι ότι τα σχολικά βιβλία του Γυμνασίου και Λυκείου θα είναι στα σχολεία  στις 10 Ιουλίου  και για τα Δημοτικά το αργότερο στις 20 Αυγούστου».
 Το χαρτί για την εκτύπωση των βιβλίων θα είναι στον ΔΙΟΦΑΝΤΟ στις 3 Μαΐου, ενώ έχει ανατεθεί ήδη για εκτύπωση το 60% των τίτλων , ενώ την Παρασκευή θα γίνει ο διαγωνισμός για την εκτύπωση του υπόλοιπου 40% των βιβλίων, ανακοίνωσε ο κ. Μπαμπινιώτης.
Μάλιστα ο υπουργός Παιδείας αποκάλυψε πως επικοινώνησε ο ίδιος με τον πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου τον οποίο παρακάλεσε να μην καθυστερήσει την διαδικασία έγκρισης. «Ελαβα τη διαβεβαίωση ότι θα πάνε όλα καλά» , είπε ο κ. Μπαμπινιώτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου