Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

Στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης θα παρελάσουν 48 φοιτητές


Στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης θα παρελάσουν 48 φοιτητές του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. συμμετέχοντας στην μεγάλη παρέλαση των Ομογενειακών Ενώσεων που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Μαρτίου 2012, με την ευκαιρία του εορτασμού της επετείου της Εθνεγερσίας.
Οι 48 φοιτητές, συνοδευόμενοι από τα μέλη του Ειδικού και Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού Αλέξανδρο Μπάτσιο και Δομνίκη Ιωαννίδου, συναντήθηκαν χθες, Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012 με τον Πρύτανη του Α.Π.Θ., Καθηγητή Γιάννη Μυλόπουλο όπου ευχήθηκε στους φοιτητές να στείλουν το μήνυμα της ελπίδας στην Ελληνική Ομογένεια. Οι φοιτητές αγκάλιασαν με θέρμη την ιδέα της συμμετοχής τους στην παρέλαση.
Οι διοργανωτές του εορτασμού της επετείου υποδέχτηκαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τη συμμετοχή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης καθώς είναι η πρώτη φορά που το Ίδρυμα εκπροσωπείται στην παρέλαση.
Να σημειωθεί ότι οι φοιτητές θα μεταβούν στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της καθιερωμένης εκπαιδευτικής εκδρομής που πραγματοποιείται, με δικά τους έξοδα, στο πέμπτο έτος της φοίτησής τους.

πηγή : www.esos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου