Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ!

 Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ!
Τίμησαν και με το παραπάνω την ημέρα! – Και του χρόνου!
Η νεολαία των Αχαρνών απέδειξε πως έχει Ήθος, Μνήμη και Παιδεία σήμερα στην Μαθητική Παρέλαση εορτασμού της Εθνικής μας Επετείου! Πραγματικά η ηλιόλουστη ημέρα σε συνδυασμό με την εσωτερική και εξωτερική ομορφιά των παιδιών μας, έκανε την πόλη των Αχαρνών να λάμψει! Αυτή είναι η νεολαία που θέλουμε, που αγαπάμε και που ελπίζουμε να σώσει την χώρα μας.
Μετά τον πρόλογο που αισθανθήκαμε υποχρέωσή μας να κάνουμε, θα θέλαμε να «θυμίσουμε» πως σήμερα ήταν η μέρα εορτασμού της επανάστασης του 1821, αλλά και μία σημαντική εορτή για την Ορθοδοξία μας, η ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
Ο Ιερός Ναός Αγίου Βλασίου γέμισε από τα νιάτα μας, τους παραστάτες και τους σημαιοφόρους των σχολείων, εκπροσώπους Συλλόγων, Φορέων και Οργανώσεων, την Δημοτική Αρχή, αλλά και τους πολιτκούς που «τόλμησαν», και δεν ήταν άλλοι από τον Βουλευτή ΠΑΣΟΚ κ. Ντίνο Βρεττό, τον πρώτο Επιλαχών του ΛΑΟΣ κ. Μακρυνόρη, τον πρώην Βουλευτή και υποψήφιο με τη ΝΔ κ. Θανάση Κατσιγιάννη και τον επίσης Υποψήφιο με τη ΝΔ κ. Δημήτρη Τσανικλίδη, που έφτασαν στις 10:15 για να παρακολουθήσουν την δοξολογία.
Ακολούθησε κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Στρατηγού Λέκκα, ενώ με την συνοδεία της Φιλαρμονικής οι επίσημοι οδηγήθηκαν στο Μνημείο Ηρώον. Εκεί ο Δρ. Λαμπρινός Πλατυπόδης, Διευθυντής του 9ου Γυμνασίου Αχαρνών εκφώνησε τον Πανηγυρικό της Ημέρας και ακολούθησε η κατάθεση των στεφάνων από τους εκπροσώπους της Δημ. Αρχής, του Κοινοβουλίου, της Αστυνομίας, των Ενπόπλων Δυνάμεων, Συλλόγων και Φορέων της πόλης μας.
Η Μαθητική Παρέλαση πραγματοποιήθηκε, όπως και στις 28 Οκτωβρίου, μπροστά από το Δημαρχιακό Μέγαρο επί της οδού Φιλαδελφείας. Ειδική εξέδρα για τους επισήμους δεν στήθηκε όπως κάθε χρόνο, ωστόσο επιστρατεύτηκε η «φυσική» εξέδρα, ο προαύλιος χώρος του Δημαρχείου που φιλοξένησε τους πολιτικούς που παρακολούθησαν την παρέλαση. Σίγουρα η αστυνομική δύναμη ήταν ισχυρή, ενώ σε ετοιμότητα βρισκόταν και η Δημοτική Αστυνομία, ωστόσο, δεν χρειάστηκε η παρέμβαση τους, καθώς όλα κύλησαν όπως έπρεπε, δηλαδή ομαλά!
Στο τέλος της παρέλασης ο Δήμαρχος κ. Ντούρος παρέθεσε δεξίωση στο χώρο Εκθέσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου.

πηγή : www.acharnorama.gr


1 σχόλια:

Elena Motsia είπε...

Η εκάστοτε Δημοτική Αρχή μόνο δεξιώσεις ξέρει να οργανώνει σωστά τίποτα άλλο. Μεγάλωσα στο Μενίδι και πάντα βρίσκομαι στο ίδιο έργο θεατής. Χάλια οργάνωση της παρέλασης, χωρίς σωστό ήχο, με τις ίδιες και όμοιες κάθε φορά αφηγήσεις για τα σχολεία, για να μην μιλήσω καλύτερα για τον χθεσινό αφηγητή. Τόσα σαρδάμ ούτε ένα εξάχρονο που λέει το ποιήμα του δεν κάνει. Μας έσπασε τα νεύρα ....... Μια φορά δεν μπορεί να οργανωθεί κάτι αξιόλογο ? για χάρη των παιδιών που συμμετέχουν ρε γαμώτο.

Δημοσίευση σχολίου