Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

Στάση εργασίας δασκάλων και καθηγητών σήμερα Πέμπτη 29/3/2012

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: 


Στάση εργασίας, κήρυξαν για σήμερα Πέμπτη τα κορυφαία συνδικαλιστικά όργανα των δασκάλων και καθηγητών, η ΟΛΜΕ και η ΔΟΕ.

ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ:
 
Η ΟΛΜΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 29/3/12
ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ
Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ κηρύσσει στάση εργασίας από τις 11 π.μ. έως τις 14.00 και από τις 14.00 έως τις 17.00 την Πέμπτη, 29/03/2012 προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια που οργανώνει η ΑΔΕΔΥ σε συντονισμό με τις Ομοσπονδίες του χώρου της Υγείας (ΠΟΕΔΗΝ, ΟΕΝΓΕ, ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ, ΠΟΥΓΥΙΚΑ) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Την ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012,
κατεβαίνουμε στο δρόμο
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
Για την ΑΤΤΙΚΗ στις 12:00 π.μ. στην Πλ. Μαβίλη
Για τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στις 12:00 π.μ. στο Άγαλμα του Βενιζέλου (Αριστοτέλους)

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΕ
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
    Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. σας καλεί να πάρετε μέρος μαζικά στην 4ωρη στάση εργασίας που αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ για την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας (υποχρηματοδότηση, υποστελέχωση Νοσοκομειακών και Μονάδων του ΕΟΠΥΥ, μείωση παροχών υγείας προς τους ασφαλισμένους, μετακύλιση του κόστους στους χρήστες των υπηρεσιών, κλπ.).
    Η στάση εργασίας αφορά την Αττική και τη Θεσσαλονίκη αλλά η ΑΔΕΔΥ καλύπτει τους εργαζόμενους και σε άλλες πόλεις της Περιφέρειας, εφόσον με απόφαση των Νομαρχιακών Τμημάτων, αποφασιστούν ανάλογες δράσεις.
    Σας καλούμε, επίσης, να δώσετε δυναμικά παρόν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Μαβίλη στις 12:00 το μεσημέρι, καθώς και στις συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις, διεκδικώντας ένα δημόσιο, δωρεάν και ποιοτικό σύστημα Υγείας, προσβάσιμο από το σύνολο των πολιτών, χωρίς χαράτσια, περιορισμούς και αποκλεισμούς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου