Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012

Εκδήλωση αλληλεγγύης

"Είμαστε μητέρες από όλη την Ελλάδα. Νιώθωντας μητέρες με όλο μας το είναι, δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια, τα αφτιά και την αγκαλιά μας στα παιδιά που υποφέρουν. Οταν τα παιδιά αυτά υποφέρουν, πεινούν και αδυνατούν να έχουν τα απαραίτητα, υποφέρουμε και εμείς. 
Βοηθήστε μας δίνοντας το παρόν στην έκθεση της δουλειάς των μαμάδων της σελίδας μας https://www.facebook.com/SuperMoms.Rock και συμμετέχοντας στην έκθεση βοηθώντάς μας να συγκεντρώσουμε τρόφιμα, σχολικά είδη, είδη καθαρισμού, παιδικά ρούχα για τους συλλόγους: give the kids, το Χαμόγελο του Παιδιού, Η Κιβωτός του Κόσμου, Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού.
Στην έκθεση θα υπάρχει ενημέρωση για τα οφέλη του θηλασμού, καθώς και βοήθεια και υποστήριξη σε μητέρες από μητέρες της Ομάδας Στήριξης Θηλασμού και Μητρότητας Αττικής. Το 10% των εσόδων της έκθεσης θα χωριστεί σε 5% στο Χαμόγελο του Παιδιού και 5% στη δημιουργία του συλλόγου μας. 
Επίσης, σε περίπτωση που το ποσό που θα εισπραχθεί θα είναι επαρκές για τη δημιουργία του συλλόγου μας, το υπόλοιπο θα το διαθέσουμε για να χρηματοδοτήσουμε την αγορά φαρμάκων και ιατρικών αναλώσιμων για το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού. Τέλος, θα υπάρχει ενημέρωση για το σκοπό και τη δράση του συλλόγου μας, ο οποίος θα είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με έμφαση στην οικογένεια και το παιδί".


πηγή : enikos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου