Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΣΑΝ ΠΑΣΑΤΕΜΠΟΣ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ - ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΕ SPRIDER STORES & ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ!


ΣΑΝ ΠΑΣΑΤΕΜΠΟΣ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ - ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΕ SPRIDER STORES & ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ!

Την εμφάνισή τους έκαναν για άλλη μία φορά τα καλάσνικοφ στην πόλη των Αχαρνών! Αυτή την φορά δύο ήταν τα χτυπήματά τους, το πρώτο (για πολλωστή φορά!) ήταν στο πρατήριο βενζίνης που βρίσκεται στην αρχή της οδού Φιλαδεφλείας, όταν τρία νεαρά άτομα με την απειλή καλάσνικοφ απέσπασαν από τον υπάλληλο ότι χρηματικό ποσό είχε και διέφυγαν... πεζοί!!!
Το δεύτερο και πιο «τρομακτικό» θα λέγαμε, χτύπημα ήταν στο κατάστημα ενδυμάτων SPRIDER STORES επί της οδού Δεκελείας. Δύο άγνωστοι εισέβαλαν το απόγευμα του Σαββάτου, στο κατάστημα, που την ώρα εκείνη είχε αρκετό κόσμο, απείλησαν τις υπαλλήλους και πήραν ότι υπήρχε στα ταμεία.
Και στα δύο περιστατικά η Αστυνομία έφτασε μέσα σε 5 λεπτά, όμως και πάλι ήταν αργά, αφού τα «χτυπήματα», ακόμη και στην περίπτωση των «πεζών ληστών», ήταν καλά οργανωμένα!
Δυστυχώς, σαν πολίτες η μόνη στάση που μπορούμε να κρατήσουμε απέναντι στην θέα ενός καλάσνικοφ είναι απλά να μην κάνουμε τίποτα. Η τραγική, όμως, διαπίστωση είναι πως τελικά τα καλάσνικοφ στην πόλη μας είναι περισσότερα από τα βιβλία που υποτίθεται πως έχει στείλει το Υπουργείο Παιδείας στα σχολεία μας.
Τελικά μήπως είναι μία μεγάλη αλήθεια η φράση πως «Όταν κλείνει ένα σχολείο, ανοίγει μία φυλακή»???

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου