Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Παιδεραστής – τέρας καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκισης


Εικοσιπέντε χρόνια φυλάκιση επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας σε έναν 44χρονο άνδρα, ο οποίος βίαζε ανήλικα κοριτσάκια της γειτονιάς, στην οποία διέμενε.
Ο 44χρονος, ο οποίος είναι πατέρας δύο ενήλικων παιδιών, κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό δύο κοριτσιών, ηλικίας 6 και 8 ετών και για τις άσεμνες επιθέσεις σε βάρος άλλων έξι μικρών αγγελουδιών, από 8 έως 11 χρονών.
Ο ίδιος κατά τη διάρκεια της απολογίας του παραδέχθηκε τις βαριές κατηγορίες.
Δόλωμα... τέσσερα σκυλάκια



Όλα ξεκίνησαν τον Μάρτιου του 2011. Τα θύματα του διεστραμμένου άνδρα, τον επισκέπτονταν στο ίδιο του το σπίτι, καθώς χρησιμοποιούσε για δόλωμα τέσσερα σκυλιά. Με τον τρόπο αυτό, έκανε βόλτες στην γειτονιά και προσέγγιζε τα μικρά κορίτσια, όπου πήγαιναν στο διαμέρισμά του για να παίξουν με τα ζώα.
Ο ένοχος είχε οδηγήσει τα δύο κοριτσάκια, ηλικίας 6 και 8 ετών στο κρεβάτι και αφού τα έδεσε τα ανάγκασε σε πεοθηλασμό. Μάλιστα, οι διεστραμμένες του ορμές δεν σταματούσαν εκεί. Στη συνέχεια τα βίαζε κολπικά και πρωκτικά.
Σύμφωνα με το sigmalive.gr, την εξάχρονη την είχε βιάσει ακόμη δύο φορές σε άλλες περιπτώσεις.
«Αρρωστημένες και επικίνδυνες σεξουαλικές ορέξεις»
Σοκαρισμένοι οι δικαστές από τις αποτρόπαιες πράξεις του 44χρονου πατέρα έκαναν λόγο για «για περίπτωση εκδήλωσης αρρωστημένων και επικίνδυνων σεξουαλικών ορέξεων, οι οποίες στρέφονται όχι μόνο εναντίον των πλέον αθώων και ανυπεράσπιστων μελών μιας κοινωνίας, αλλά ταυτόχρονα και εναντίον των οικογενειών τους και της κοινωνίας γενικότερα».


πηγή : on-news.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου