Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕ ΘΡΑΚ/ΝΕΣ-ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΧΟΛΕΙΑ


ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕ ΘΡΑΚ/ΝΕΣ-ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΧΟΛΕΙΑ



Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία – Στους δρόμους τα εκχιονιστικά μηχανήματα 
Στα λευκά ντύθηκε, έστω και για λίγο, το Κέντρο των Αχαρνών, εκτός από τα Βόρεια Τμήματα του Δήμου, όπως στους Θρακομακεδόνες και την Βαρυμπόπη, που από το πρωί έχουν δει κυριολεκτικά άσπρη μέρα. Τα συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου βρίσκονται σε επιφυλακή από χτες, ενώ ήδη έχουν βγει στους δρόμους του Βόρειου Τμήματος τα εκχιονιστικά μηχανήματα σε περίπτωση που χρειαστεί, όπως μας ενημέρωσε ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, Υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας κ. Παναγιώτης Γκίκας.
«Μέχρι τώρα δεν έχει παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα στο οδικό δίκτυο. Οι δρόμοι είναι ανοιχτοί και προβλέπουμε πως δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα αν ο καιρός συνεχίσει έτσι όπως είναι τώρα» δήλωσε στο ACHARNORAMA ο κ. Γκίκας. Τα σχολεία στο Δήμο Αχαρνών, μέχρι στιγμής δείχνουν πως θα παραμείνουν αύριο ανοιχτά, εκτός από αυτά των Θρακομακεδόνων, που και σήμερα παρέμειναν κλειστά.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Δήμαρχο κ. Ντούρο μας ενημέρωσε πως αύριο το πρωί θα γνωρίζουν αν χρειαστεί να κλείσουν ορισμένα σχολεία και στον υπόλοιπο Δήμο Αχαρνών, που πιθανόν αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγο της χιονόπτωσης ή του παγετού.
«Το πρωί θα γνωρίζουμε αν ορισμένα σχολεία του Δήμου μας παραμείνουν ή όχι κλειστά καθώς την οριστική απόφαση την λαμβάνουμε μαζί με την Περιφέρεια».
Να τονίσουμε πως κλειστός είναι ο δρόμος από το ύψος του Τελεφερίκ προς την Πάρνηθα, καθώς επίσης και ο δρόμος από τα Βασιλικά Κτήματα προς το Κατσιμίδι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου