Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Κος Παράβαλος


 
Ευχαριστούμε θερμά τον γονέα μαθητή του σχολείου μας, Κύριο Παράβολο (Λ. Καραμανλή 69, 13672, Αχαρναί, Αθήνα, Τηλ. 210 2461228/2465528) που, σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς, δώρισε τα πλακίδια για την επένδυση των βρυσών και ανέλαβε το κόστος αποπεράτωσης των εργασιών από ειδικευμένο τεχνίτη.
 
Αλλά ας τα δούμε όλα από την αρχή …
 
Όταν ο Σύλλογος μας, μετά από πρόταση μέλους, πήρε την πρωτοβουλία να επενδύσει τις κοινόχρηστες βρύσες του σχολείου, που συσσώρευαν υγρασία, και μετά από σχετικές συζητήσεις για το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί, καταλήξαμε στα πλακίδια.
 
Η αρχική ιδέα ήταν να επενδυθεί το εσωτερικό μέρος, η γούρνα, και να δοθεί ρύση έτσι ώστε να μην λιμνάζει το νερό, ειδικότερα δε τις βροχερές μέρες, και να είναι πιο αξιοπρεπής η εικόνα των βρυσών που πίνουν νερό καθημερινώς τα παιδιά μας.
 
Έτσι λοιπόν, πήγαμε στο κατάστημα του κου Παράβαλου για να ζητήσουμε προσφορά πλακιδίων. Ο κος Παράβαλος με όλη την καλή διάθεση που τον διακατέχει αποφάσισε να δωρίσει τα πλακίδια και ανέλαβε όλο το κόστος αποπεράτωσης των εργασιών. Έστειλε στο σχολείο έναν ειδικευμένο τεχνίτη, ο οποίος μέτρησε όλες τις επιφάνειες των βρυσών, ήτοι 9,10 m2, και ξεκίνησε τις εργασίες με το πέρας του σχολικού έτους 2013-14. Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν επιτυχώς μία εβδομάδα αργότερα.
 
Οι βρύσες επενδύθηκαν εσωτερικά αλλά και εξωτερικά με πλακίδιο κυανού χρώματος και το αποτέλεσμα φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες.
 
Ο ίδιος είπε: "Το σχολείο αυτό το έχω αγαπήσει γιατί αποφοίτησαν δύο από τα πέντε παιδιά μου και ακόμη φοιτά εκεί το πέμπτο μου, η Αγάπη. Θεωρώ ότι είναι κομμάτι από την οικογένεια μου και με μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα για βοήθεια σ' αυτόν τον χώρο, που αφορά την υγεία των παιδιών. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη μνεία που μου κάνετε. Να είστε πάντα καλά".


 






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου