Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Τα νέα φανάρια στις οδούς Αγίας Τριάδας & Λαθέας είναι γεγονός!

 
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 15ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, έτος 2012-2014, προκειμένου να διαφυλάξει την ασφάλεια των μαθητών του, έκανε αίτημα στο Δήμο Αχαρνών για την τοποθέτηση φαναριών στη διασταύρωση Αγίας Τριάδας & Λαθέας.
Δεδομένου ότι αρκετοί μαθητές μας διασχίζουν καθημερινά, είτε πεζοί είτε σε οχήματα, τη συγκεκριμένη διασταύρωση, ένα σημείο που γίνονται ατυχήματα αρκετά συχνά, πήραμε αυτή την ευγενική πρωτοβουλία αφού προηγουμένως είχαμε επικοινωνήσει με την Τροχαία, το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς και με το Δήμο μας, όπου έγινε και το αίτημα.
Ειδικότερα, έγινε γραπτή επιστολή στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας, στις 23/05/2013 με εσωκλειόμενο χάρτη της περιοχής και αρ. πρωτοκόλλου κατάθεσης 43505/ 29-05-2013, όπου επικοινωνήσαμε το κυκλοφοριακό πρόβλημα που υπήρχε καθώς και τον κίνδυνο που διατρέχουν οι μαθητές καθημερινά λόγω των μεγάλων ταχυτήτων που αναπτύσσονται από τα διερχόμενα οχήματα.
Το αίτημα μας για την τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών & τη διαγράμμιση διάβασης πεζών στις οδούς Αγίας Τριάδος & Λαθέας υλοποιήθηκε, ικανοποιώντας τους κατοίκους & γονείς της περιοχής, βελτιώνοντας τη σωστή κυκλοφορία των οχημάτων και ρυθμίζοντας την κυκλοφορία των πεζών μέσω των διαβάσεων.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίηση της δράσης αυτής.
 
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ.

 
 
 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου