Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Εθελόντριες Μαμάδες (Ανακοινώσεις)

Η φετινή πρωτοβουλία, του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων των μαθητών του 15ου Δημοτικού Σχολείου, με το Πρόγραμμα Εθελοντισμού «3 ώρες» έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς γονείς να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξη τους και να παρέχουν τη βοήθεια τους στη σχολική μας κοινότητα.

Οι μανούλες-εθελόντριες δίνουν, γι’ άλλη μία φορά, το καλό παράδειγμα με την συμπαράσταση τους και την παρουσία τους στις δράσεις μας.


Έτσι, όταν ζητήσαμε τη βοήθειά τους για τη διανομή των έντυπων ανακοινώσεων / επιστολών στους μαθητές που γίνεται κατά τις πρωινές, εργάσιμες, για τα περισσότερα από τα μέλη του Συλλόγου μας, ώρες οι συμμετέχουσες στο πρόγραμμα μαμάδες ενεργοποιήθηκαν.




 
Κάθε φορά που παρουσιάζεται ανάγκη οι κ.κ. Ελένη ΖαρζάνηΈλενα Αβραμίδου, Κοσμίδου Άννα, Φεβρωνία Παπαδημητρίου, Κατερίνα Καμινάρη, Παρασκευή Λιγκογιάννη, Ιωάννα Καρανίκα, Υβόννη Ρεγκούκου & Πελαγία Λεσιέ 
συγκεντρώνονται, μετά την πρωινή προσευχή, πρόθυμες και με καλή διάθεση «εισχωρώντας» στις αίθουσες με τους φακέλους ανά χείρας και προωθώντας την επικοινωνία του Συλλόγου μας με τους γονείς.

Έχουν μετατρέψει τις τρεις πολύτιμες ώρες προσφοράς σε δεκατρείς διευκολύνοντας και στηρίζοντας το έργο μας.


Ευχαριστούμε θερμά όλες

αυτές τις μαμάδες διότι καμία εργασία δεν περνά απαρατήρητη, ειδικότερα δε η εθελοντική.




Σύνταξη & Επιμέλεια Κειμένων: Νένα Κουγιουμτζίδου & Κυριακή Κορμά

1 σχόλια:

Μενιδιάτης είπε...

http://menidiatis.blogspot.gr/2013/12/15_21.html

Δημοσίευση σχολίου