Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Πρόγραμμα 3 ώρες (Προσφορά Εθελοντικής Βοήθειας)

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του σχολείου μας έχει ως στόχο να προάγει τη συνεργασία των  Γονέων/Κηδεμόνων με τους δασκάλους, το προσωπικό του σχολείου και τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας, ώστε όλοι μαζί να βελτιώσουμε τη ζωή των παιδιών και των οικογενειών μέσω των προγραμμάτων και των δραστηριοτήτων μας. Είναι ζωτικής σημασίας η συνεργασία μεταξύ οικογένειας και σχολείου. Όλοι οι γονείς της σχολικής κοινότητας αποτελούμε μέρος του Συλλόγου. Σας καλούμε να συνεργαστείτε μαζί μας για ένα καλύτερο σχολικό περιβάλλον και σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα
Τρεις Ώρες!
Τρεις Ώρες είναι το πρόγραμμα εθελοντισμού των Γονέων & Κηδεμόνων. Είναι μία υπόσχεση από τους Γονείς/Κηδεμόνες στα παιδιά μας και το σχολείο τους. Μια υπόσχεση να εργαστούμε / προσφέρουμε τη βοήθεια μας εθελοντικά έως και τρεις ώρες καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. Αυτό είναι όλο! Μόνο τρεις ώρες για ολόκληρο το σχολικό έτος! Βέβαια, αν έχετε τη δυνατότητα να εργαστείτε εθελοντικά περισσότερες από τρεις ώρες, θα ήταν μεγάλη μας χαρά.

Παρακαλούμε αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας για να κοιτάξετε και στη συνέχεια να συμπληρώσετε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Θα ενημερώνεστε σχετικά με το πρόγραμμα, από το Σύλλογο, όταν πλησιάζει η ημερομηνία της δράσης.
Δώστε αυτή την απλή υπόσχεση στο παιδί σας, το δάσκαλό και το σχολείο του. Η επιτυχία του προγράμματος εξαρτάται από τη δική σας διάθεση και συμμετοχή.

Είτε είστε σε θέση να εργαστείτε εθελοντικά Τρεις Ώρες το χρόνο είτε Τρεις Ώρες κάθε μέρα, η βοήθειά σας είναι σημαντική και δεν περνά απαρατήρητη. 

Από το Δ.Σ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου