Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014

ΔΩΡΕΑΝ ΛΕΞΙΚΑ-ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Ακολουθεί ενημέρωση από www.lexigram.gr
 
 
----------------------------------
 
 
 
 
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛ. ΛΕΞΙΚΩΝ
ΔΩΡΕΑΝ ΛΕΞΙΚΑ-ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Αγαπητοί γονείς, σας καλημερίζω.
 
Σας στέλνω  τον ιστότοπο, με το λογισμικό  και τα λεξικά μας για το δημοτικό και για όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες.  Η ενεργοποίηση είναι εντελώς δωρεάν και γίνεται στο http://www.lexigram.gr/ με κλικ στο Εγγραφή Χρηστών.
 
Το κοινό χαρακτηριστικό των λογισμικών, που τα κάνει μοναδικά, είναι ότι διαθέτουν πολλά και τεράστια λεξικά της νέας και της αρχαίας ελληνικής (κλιτικά, ορθογραφικά, ερμηνευτικά, συνωνύμων – αντιθέτων, ομορρίζων) . Τα προγράμματα χρησιμοποιούν τα λεξικά αυτά για να μπορείτε:
  • Να έχετε απάντηση σε οποιαδήποτε γλωσσική απορία.
  • Να λύνετε με ευχάριστο και διαδραστικό (διαλογικό) τρόπο τις σχολικές ασκήσεις αλλά και οποιαδήποτε άλλη, αφού κάνοντας μόνο κλικ μπορείτε και εσείς να δημιουργείτε και να λύνετε άπειρες ασκήσεις γραμματικής, ομορρίζων και συντακτικού (συντακτικού μόνο για την αρχαία).
Τα ιδρύματα Σταύρος Νιάρχος και Χρήστου Λαμπράκη, εκτιμώντας τα λεξικά και το εκπαιδευτικό λογισμικό, βοήθησαν στην προβολή τους.
 Με την υπ' αριθ. 1379/31-10-2003 απόφαση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας της Ελλάδας έγινε διανομή της Ελληνομάθειας (εκπαιδευτικό λογισμικό για τη γλώσσα) σε όλα τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
 
Δείτε τα ζωντανά:

Ελληνομάθεια Δημοτικού

Αρχαιογνωσία Γυμνασίου-Αρχαιογνωσία Λυκείου (Αρχαία Ελληνικά)
Ελληνομάθεια Plus
Θησαυρός (Πολυλεξικό)
 
Με εκτίμηση, Γ. Μαλακός
www.lexigram.gr, e-mail: info@lexigram.gr Τηλ: 210-6458183
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου