Τρίτη, 23 Απριλίου 2013

Βιβλιοθήκη 15ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και παρουσιάστηκε στους μαθητές του σχολείου μας η Ανακαινισμένη από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Βιβλιοθήκη.
Ο χώρος άλλαξε, έγινε ομορφότερος και μπορεί πλέον να φιλοξενεί τους μικρούς μας αναγνώστες και το μάθημα της φιλαναγνωσίας.

Θέλουμε να Ευχαριστήσουμε όλους όσους ήταν δίπλα μας στην προσπάθειά αυτή. Επιχειρηματίες του Μενιδίου & Γονείς, οι οποίοι με τις δωρεές και την εθελοντική τους εργασία, στήριξαν και βοήθησαν να ολοκληρώσουμε την ανακαίνιση της.
Αξίζει να τους αναφέρουμε ονομαστικά:
1.       την κα Χαρούλα Καραγεώργου, Διευθύντρια του Σχολείου, για τη συμπαράσταση και τη βοήθεια σε ότι χρειαστήκαμε. Τους Δασκάλους του σχολείου μας: κα Ελένη Πρέκα, Ελένη Αντεκελίδου και Δήμητρα Κωνστανίνου, που απομάκρυναν και μετακίνησαν τα βιβλία, τις βιβλιοθήκες κι όλα τα αντικείμενα του χώρου της. Τον κο Γιάννη Τριανταφύλλου, δάσκαλο ζωγραφικής, και όλους τους μαθητές που συνεργάστηκαν για τη ‘’δημιουργία’’ του Σημειωματαρίου που χρησιμοποιήθηκε στην εκδήλωση παρουσίασης της βιβλιοθήκης
2.       τον κο Μανώλη Κοντεκάκη για τη Μελέτη και Κατασκευή της βιβλιοθήκης
3.       τον κο Γιώργο Εφραιμίδη που έδωσε ζωή στους τοίχους με την Ζωγραφική και τα Χρώματά του
4.       τον κο Σαχλό Αλέξανδρο (κατάστημα: ΣΑΧΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ Εμπόριο Ξυλείας) για τη δωρεά της Ξυλείας & τη Μεταφορά της
5.       τον κο Ζαχαριάδη για τη δωρεά των υλικών Στερέωσης της ξυλείας
6.       τον κο Προκόπη Σύκαλο  για τη δωρεά του υπολογιστή
7.       τους γονείς που βοήθησαν στο χρωματισμό και καθαρισμό της: Μανώλη Κοντεκάκη, Νίκο Ευθυμιάδη, Νίκο Αλεβίζο, Κων/νο Σαλπικίδη, Δημήτρη Τσαμαδή, Μαριέλη Λαζίδη, Φεβρωνία Παπασωτηρίου, Γιούλη Μουμούρη, Κατερίνα Αλεπού, κα Έλενα Αβραμίδη.    
8.       Τον κο Λάζαρο Λαυρέντη, τον φύλακα του σχολείου μας, ο οποίος πάντα πρόθυμα, μας άνοιγε το σχολείο Σάββατο, Κυριακή, απογεύματα και μας βοηθούσε όποτε κι όπου υπήρχε ανάγκη  
9.    Το βιβλιοπωλείο "Μελλίσι" που ενίσχυσε τη βιβλιοθήκη μας με 4 βιβλία
10.    Το βιβλιοπωλείο "Η Πένα" που ενίσχυσε τη βιβλιοθήκη μας με 11 βιβλία

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κα Κάρμεν Ρουγγέρη, έναν πολύ ξεχωριστό άνθρωπο, που αγαπάει τα παιδιά και τα τελευταία χρόνια έχει αφιερώσει όλη την ενέργειά της στο παιδικό θέατρο και παιδικό βιβλίο. Μία δημιουργό και εκπρόσωπο της τέχνης, που μας έκανε την τιμή να υποδεχτεί τα παιδιά μας στην πρώτη τους συνάντηση με την ανακαινισμένη βιβλιοθήκη κι επιπλέον ενίσχυσε τη βιβλιοθήκη με 18 βιβλία.
Η κα Ρουγγέρη παρουσίασε, με το δικό της μοναδικό τρόπο, στους μαθητές του σχολείου μας, το παραμύθι της  Έρχεσαι μαζί μου
Παράλληλα οι μικροί μας άγγελοι είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα από τα βιβλία της, στην μικρή έκθεση βιβλίου που υπήρχε στο χώρο έξω από τη βιβλιοθήκη.


Η Βιβλιοθήκη μας

Είσοδος Βιβλιοθήκης
 

Η Έκθεση Βιβλίου

Έκθεση Βιβλίου
Έκθεση ΒιβλίουΗ κα Κάρμεν Ρουγγέρη υπογράφει ένα από τα βιβλία της
"Έρχεσαι μαζί μου;"

η παρουσίαση
Οι Δάσκαλοι


Η Δ/ντρια κα Καραγεώργου Χαρούλα (κέντρο φωτογραφίας), η κα Κάρμεν Ρουγγέρη και οι δάσκαλοι του Σχολείου


Μέλη Συλλόγου Γονέων & κος Σαχλός Αλέξανδρος

κα Κυριακή Κορμά-Αλεβίζου, κα Κάρμεν Ρουγγέρη, κος Σαχλός Αλέξανδρος, κα Μαριέλη Λαζίδη-Κοντεκάκη, κος Κων/νος Σαλπικίδης0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου