Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

ΠΗΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ....

ΠΗΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ....
για καθαρισμό αιθουσών και πλύσιμο κουρτινών
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ που αφιέρωσαν το χρόνο τους την περασμένη Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 για τον καθαρισμό των αιθουσών και το πλύσιμο των κουρτινών .
Συγκεκριμένα για το πλύσιμο των κουρτινών ευχαριστούμε :
την κα Ξυδέα ( Δ1,Β1) ,την κα Αλεξοπούλου (Β1), την κα Καρδαρά ( Β1, Α1),την κα Ευθυμιάδη (Στ1), την κα Γεωργακοπούλου (Α1, ΣΤ1) , την κα Σαλπιγγίδη ( Α3,Δ2),την κα Παλατιανού( Β1) , την κα Μαρούγκα (Α2),την κα Συμεωνίδου (Γ2), την κα Σωτηριάδη (Β2) , την κα Λιγκογιάννη ( Β1,Δ1), την κα Ρεγκούκου ( Β2,Γ2) και την κα Κόκλα ( Γ1,Στ2) .
Για τον καθαρισμό των αιθουσών ήμασταν λίγοι, αλλά καλοί .Οι καλύτεροι ήταν οι μικροί μαθητές που φόρεσαν τα γάντια τους και άστραψαν τα θρανία τους και όχι μόνο....
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
Τα συνεργεία μας δούλεψαν συνεργατικά και οι 15 αίθουσες του σχολείου μας και οι τουαλέτες μοσχομύρισαν . Ευχαριστούμε για τις προσφορές των υλικών και την πολύτιμη βοήθεια τους, τους :
την κα Κολοκοτρώνη ( Α1) , την κα Μαυροδόντη ( Δ1, Στ2), τον κο και την κα Καρδαρά ( Α1, Β1),την κα Αλεξοπούλου (Β1) , την κα Λόλη ( Στ1) , την κα Ρεγκούκου( Β2,Γ2) , την κα Χριστακοπούλου ( Β2) , τον κο Ευθυμιάδη (Στ1), την κα Μαυροδόντη (Δ1, Στ2), τον κο και την κα Σαλπιγγίδη ( Α3,Δ2),τον κο Τσαμαδή (Ε3) , την κα Γεωργακοπούλου (Α1, ΣΤ1),την κα Βασιλείου (Γ1) ,την κα Ξυδέα ( Δ1,Β1), και την κα Παλατιανού (Β1).
Ευχόμαστε την επόμενη φορά να ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ....ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ για τα παιδιά μας με τα παιδιά μας .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου