Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Α' Εθελοντικός Καθαρισμός


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ


 
 Την Ιωάννα, το Λάζαρο, τη Μαρία, την Ελένη, το Λευτέρη, την Αντωνία, την Ασημίνα, το Νίκο, την Άννα, την Βασιλική, το Γιώργο, τη Δανάη, τη Χριστίνα, τη Ζωή, τον Αναστάση, τη Μυρτώ, το Κώστα και

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ 


 
που σκούπισαν, κράτησαν τη σακούλα στην μαμά τους, πήραν τις τσουγκράνες και μάζεψαν τα φύλλα, πήραν τις τσάπες και άνοιξαν λακκούβες, που ΦΥΤΕΨΑΝ τα παρτέρια του σχολείου τους!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ


 

 

 

 
τους γονείς τους, τις μαμάδες αλλά και τους ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ μπαμπάδες, για την πολύτιμη βοήθεια τους στο θαυμαστό αυτό κατόρθωμα των παιδιών τους!


 
Αγαπητοί γονείς,


η Α’ Εθελοντική μας αυτή προσπάθεια είχε ως αποτέλεσμα ένα καθαρό και όμορφο προαύλιο. 
Τα σημαντικότερα όμως αποτελέσματα ήταν η αμέριστη χαρά των παιδιών μας, η ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των μελών της σχολικής μας κοινότητας και η διαπίστωση ότι 


 Όλοι μαζί τα καταφέραμε.

Ευχόμαστε και προσκαλούμε όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στον Α΄ Εθελοντικό Καθαρισμό να είναι κοντά μας στην επόμενη προσπάθεια μας.

Θέλουμε να είμαστε ακόμα περισσότεροι, να κάνουμε κι άλλα σημαντικά πράγματα που θα δώσουν χαρά στα παιδιά μας, που θα κάνουν την ποιότητα της σχολικής μας κοινότητας ακόμα καλύτερη!!!!

Τα γλυκίσματα που μοιράστηκαν στους μικρούς εθελοντές ήταν Δωρεά του φούρνου Βλάσης & τα φυτώρια, επίσης Δωρεά, επαγγελματία της περιοχής Μενιδίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου