Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ
Σκηνές γηπέδου θύμιζε το Δημοτικό Συμβούλιο με μπουκάλια να εκτοξεύονται...

  
Τραγικές στιγμές ζήσαμε στο χτεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αχαρνών όταν Δημοτικοί Σύμβουλοι βγήκαν εκτός εαυτού και λίγο έλειψει να πιαστούν ακόμη και στα χέρια! Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Γρηγοριάδης πήρε το λόγο, πριν την έναρξη των θεμάτων Ημερήσιας Διάταξης, για να αναφερθεί στο θέμα του Κέντρου Λαθρομεταναστών στην Αμυγδαλέζας.
Ο κ. Γρηγοριάδης με ιδιαίτερο θυμό ζήτησε από την Δημοτική Αρχή να σταθεί στο πλευρό των ατόμων που διαδηλώνουν κάθε απόγευμα στην Λ. Καραμανλή και να ξεκινήσουν εκ νέου οι κινητοποιήσεις με μεγαλύτερο παλμό αναφέροντας χαρακτηριστικά την έκφραση «να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας», επικροτώντας ταυτόχρονα τις κινητοποιήσεις που γίνονται σχεδόν καθημερινά στην Λ. Καραμανλή.
Αυτή η έκφραση εξόργισε τον Δήμαρχο κ. Ντούρο, αλλά και τον Αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Αναγνωστόπουλο που εξαγριωμένος είπε στον κ. Γρηγοριάδη «Σταμάτα να ρεζιλεύεις την πόλη, με αυτά που κάνεις γίνεσαι γελοίος» Αυτή η έκφραση ήταν το κόκκινο πανί για τον Παναγιώτη Γρηγοριάδη ο οποίος εκτόξευσε ένα μπουκάλι με νερό στο απέναντι έδρανο που καθόταν ο κ. Αναγνωστόπουλος.
 Με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων απετράπησαν τα χειρότερα. Σίγουρα η εικόνα ήταν πάρα πολύ άσχημη, η εικόνα του Δημοτικού Συμβουλίου αμαυρώθηκε και οι μόνες συμβουλές που θέλουμε εμείς να δώσουμε είναι δύο. Πρώτα ψυχραιμία στους Δημοτικούς Συμβούλους και δεύτερον να τους θυμίσουμε πως στα έδρανα βρίσκονται για να υπερασπίζονται το συμφέρον της πόλης και των πολιτών της μέσα σε λογικά πάντα πλαίσια

πηγή : acharnorama.gr
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου